Thyssenkrupp Steel is one of the world's leading manufacturers of flat carbon steel and stands for innovations in steel, high-quality products for advanced and demanding applications, and sustainable, resource-conserving production. Steel employs around 27,000 people and is Germany's biggest flat steel producer, producing around 11 million tonnes of crude steel a year. The range of services extends from customer-specific material solutions to material-related services. Wir freuen uns auf Deine vollständigen Bewerbungsunterlagen über unser Online-Bewerbungsformular. Bei Fragen zur Stelle oder zum Bewerbungsprozess sprich uns gerne an: Jessica Koll, per Mail jessica.koll@thyssenkrupp.com, telefonisch 49 2632 3097-3341 Du verfügst mindesten über einen Berufsreifeabschluss Du hast große Freude am Kochen Du hast Spaß an neuen Herausforderungen und arbeitest gerne im Team Während der 3jährigen Ausbildung zum Koch erlernst Du die Zubereitung von kalter und warmer Küche, Buffets und mehrgängigen Menüs für verschieden Anlässe (z. B. Jubiläen oder Betriebsfeiern) Du bist in unserem Betriebsrestaurant eingesetzt und lernst unter dem Motto "gesunderhaltender Betrieb" besondere Zubereitungsarten kennen Du erhältst Einblicke in die gehobene Gastronomie sowie die "à la carte Küche" in einem Restaurant in der Umgebung Du erlernst die Kalkulation des Lebensmittelbedarfs, deren Einkauf und Lagerung At thyssenkrupp Steel, you will find the freedom to broaden your horizons: thanks to flexible working time models, teams with an international composition and a wide range of individual training opportunities.We give top priority to health and safety in the workplace. We enable all employees working for us to act in a safety and health-conscious manner. Cooperation between colleagues and respect in dealing with one another – you will find this with us for over 200 years. If this is as important to you as it is to us, please apply now.